18 Ağustos 2015 Salı

Para Kazandıran işler serisinde sizlere her gün nakit para kazandıran 10 iş modelini tanıtıyoruz. Girişimciler bu para makineleri ile iş kuruyorlar ve birden fazla noktada bu iş modellerini işleterek kazanıyorlar. Ayrıca ek gelir isteyen çalışanlar, memurlar ve evden çalışmayı tercih edenlerde bu işlere yönelmiş durumda.
1- Boks Makinesi
Boks Makinesi
                                 Boks Makinesi
Boks makinelerinin fiyatı 3.000 lira ile 7.000 lira arasında değişkenlik gösteriyor. Boks makinelerini para ve jeton ile çalıştırmak mümkün. Boks makinesinin konulduğu yerde günlük 20 ile 400 lira kazanmak mümkün. En önemli nokta ise makineyi koyacağınız yerin işlek olması. En çok gençler rağbetin ettiğinide unutmayın. Kısacası ayda 600 lira ile 12 bin lira arasında bir kazanca sahip olabilirsiniz.
Masaj koltukları
                         Masaj Koltukları
2- Masaj Koltukları
Masaj koltuklarını uzun zamandır biliyorsunuz. Jetonlu ve demir para atılarak işletilen bu makinelerin piyasada bir çok çeşidi bulunuyor. Fiyatları ise 2.000 liradan 10 bin liraya kadar çıkıyor. Özellikleri açısından lüks gözüken masaj koltukları daha çok rağbet görüyor. Tek bir masaj koltuğu yerine 4’lü ve 6’lı olarak topluca avm’lerde işletenlerde var. Masaj koltukları yerine göre günde 30 ila 300 lira arasında kazandırabilir.
Şişme oyun parkları
                   Şişme Oyun Parkları
3- Şişme Oyun Parkları
Şişme oyun parkları son yıllarda moda haline geldi. Kalabalık mekanlarda şişme oyun parklarını çocuklara 5-10 dakika oynamaları karşılığında kiralıyorsunuz ve yeriniz iyi ise günde 3 liradan 150 çocuktan 450 lira kazanmanız mümkün. Kazanç oranları kiralayacağınız yere göre değişkenlik gösteriyor. Şişme Oyun Parklarının fiyatları boyutlarına göre 2.000 liradan başlıyor ve 20.000 liraya kadar çıkıyor. Sezonluk olarak kullanılan bu şişme parklar kapalı alanlarda sadece avm’lerde kullanılabiliyor.
Trambolin
                           Trambolin
4- Trambolin
Trambolin olayında 4’lü, 6 ‘lı ve 8’li olimpik trambolinler daha çok rağbet görüyor. Trambolin fiyatları ise 6.000 liradan başlıyor ve 15 bin liraya kadar çıkıyor. İşletilen yerler genelde çocukların bol olduğu alanlar. İşletme modeli ise 5 dakikası 3 liradan olmak üzere çocuk ve gençlere kiralanıyor. Hafta sonları çok rağbet görünen bu işte de ayda 4.000 lira ile 20.000 lira arasında kazanmak mümkün. Dikkat edilmesi gereken nokta ise uyarı levhalarının olması ve kiralanacak alanın müşteri potansiyeli.
Mobil 5d sinema
                              Mobil 5d Sinema
5- Mobil 5d sinema
Mobil 5d sinemanın en güzel özelliği istediğiniz alana işinizi taşıyabilmeniz. Mobil 5d sinemada 6 Koltuklu bir sistemi araca uygulamak 65 bin lirayı buluyor. Mobil 5d Sinema’da bilet fiyatları ortalama olarak 7.5 lira. 10 saatte 20 seans yapıp 80 kişiye 5d sinema izletebilirseniz günlük 600 lira aylık ise 18.000 lira kazanabilirsiniz. Önemli nokta ise 5d sinemanın filmlerinin kaliteli ve ilgi çekici olması. Mobil 5d sinema özellikle Lunaparklarda büyük ilgi görüyor.
Rodeo Simülatörü
                                  Rodeo Simülatörü
6- Rodeo Simülatörü
Rodeo simülatörü dikkat çeken ve pahalı makinelerden birisi. Rodeo simülatörlerinin fiyatları 10 bin lira ile 25 bin lira arasında değişiyor. İster başında durarak kiralayın isterseniz jetonlu hale getirin isterseniz de makinede 2 dakika durana hediye verin ve daha cazip hale getirin. Her türlü çabuk para kazanabileceğiniz sistemlerden birisi. İyi bir konumlandırma ile bu işte orta yaşıda hedef kitlenize ekleyebilirsiniz.
Şarjmatik
                                           Şarjmatik
7- Şarjmatik otomatları
Şarjmatik otomatları genelde 1 lira ile çalışıyor ve yoğun bir talep var. Hastanelerden tutunda kantinlere, çay bahçelerine ve duraklara kadar bir çok alanda bu makineyi işletebilirsiniz. Şarjmatik fiyatları 750 lira ile 2.000 lira arasında değişiyor. Garantili ve para yutmayan makineleri tercih etmelisiniz. Akıllı telefonların şarj problemleri devam ettiği sürece bu sektörde her zaman para kazanma işi olacaktır bu yüzden ayda yerine göre 500 lira ile 3000 lira arasında kazanabilirsiniz.
Soft Dondurma Makinesi
                         Soft Dondurma Makinesi
8- Soft Dondurma Makinesi
Soft dondurma işinde yapmanız gereken iyi bir makine ve ardından kısa bir süre işletmecilik eğitimi. Soft dondurmada kar oranı güzel ve yazın iyi satılan bir ürün. Soft Dondurma Makinesi fiyatları 3 bin liradan 80 bin liraya kadar çıkıyor. Taylor markası fiyat açısından en pahalı olanı ve Mc Donalds, Burger King gibi markaların kullandığı makine. Diğer makinelerde iş görüyor ama bu işte servis ve yedek parça olayına dikkat etmelisiniz. Soft Dondurma işinde iyi bir noktada günde 200 lira ile 2000 lira arasında kazanmanız mümkün.
Elektrikli Bisiklet
                              Elektrikli Bisiklet
9- Elektrikli Bisiklet
Elektrikli Bisiklet kiralama işi yaz aylarında özellikle tatil beldelerinde çok tutuyor. 30 dakikasını 10 liradan kiralayanda var saatini 20 liradan kiralayanda var. Fiyatlar genelde tatil beldesine göre değişiyor. Ortalama 6-10 Elektrikli Bisiklet ile başlanılan bu işte Elektrikli Bisiklet fiyatları ise tanesi 1500 ila 2200 lira arasında modeline göre değişiyor. 6 Elektrikli Bisikleti günde 4 saat kiralayabilirseniz ayda 15 bin lira civarı kazanabilirsiniz.

                    Jetonlu Oyun Makineleri
10- Jetonlu oyun makineleri
Son olarakta jetonlu oyun makinelerinden video oyun makineleri, basket makinesi, air hockey makinesi, langırt makinesi, çarpışan arabalar ve simülatör oyun makineleri ile ilgili de otomatları ister tekli isterseniz çoklu olarak işletmeye başlayabilirsiniz. Farklı sektörlerden derlediğimiz bu konuda sizlere hızlı para kazandıran 10 hazır iş fırsatını derlemeye çalıştık. Burada yayınlanmasını istediğiniz diğer hazır iş fırsatlarını da bize mail ile Konu: ” Para Kazandıran 10 Hazır İş ” yazarak morfikirler@gmail.com adresinden gönderebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

sayyac

Bizi Takip Edin

Sayfalar

Popüler Yayınlar

Yayınlar

Powered by İşsiz Fikirler. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Moderatörler

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *