18 Ağustos 2015 Salı


  Bazı akıllı telefon ve bilgisayar uygulamaları sadece reklam göstermek ve hizmet vermek dışında para da kazandırabiliyor. En popüler ve göz önüne çıkan para kazandırma araçlarını sizler için derledik.
Swagbucks
Basit bir şekilde hazırlanmış olan web sitesi, kullanıldıkça, nakit para, hediye kartları ve çeşitli hediyeler kazanma imkanı sunuyor. Bu ödüllere sahip olabilmek için site üzerinden, anket doldurmalı, arama motorlarını kullanmalı, çeşitli konu ve ürünlere yorumlar yapmalı, indirimli ve kampanyalı alışverişler yapmalı, ve sitenin sahip olduğu çeşitli oyunları oynamalısınız. İlk üyelikte 5 dolarlık hediye de hesabınıza ekleniyor. Ayrıca websitesi A+ notu alarak güvenilirliğini kanıtlamış bir platform.
Akıllı Telefon Anekt Uygulamaları
Bir çeşit anket uygulaması olan iSay, anket dolduruldukça puan kazandırıyor. Kazanılan puanlar daha sonradan nakde çevrilebiliyor. Denemek için önce üye olmalısınız.
Ayrıca aynı tarzda Earning station, Opinion Outpost, Pro Opinion gibi akıllı telefon uygulamaları da bulunuyor.
NCP
National Customer Panel adının kısaltması olan NCP akıllı telefon uygulaması, alışveriş yaptığınız sebze ve meyvelerin fotoğraflarını, uygulama üzerinden paylaşmanızı istiyor. Böylece üreticilere geliştirilmesi gereken ürünler konusunda yardımcı olunuyor.
Uygulamayı doğru kullanmak için satın aldığınız barkodları uygulamaya taratarak uygulama üzerinden paylaşmalısınız. Her hafta, yaptığınız alışverişlerden puanlar kazanıyor ve nakde çevirebiliyorsunuz.
Bookscouter
Basit bir iş fikri. İlk yapmanız gereken BookScouter adlı uygulamayı telefonunuza indirmek ve uygulamayı kullanmaya başlamak. Uygulama üzerinden oldukça ucuza, daha yüksek fiyatlara satabileceğiniz, kitaplar bulabiliyor ve satın alabiliyorsunuz. Bu sayede kendi ikinci el kitapçınızı kurabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

sayyac

Bizi Takip Edin

Sayfalar

Popüler Yayınlar

Yayınlar

Powered by İşsiz Fikirler. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Moderatörler

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *