18 Ağustos 2015 Salı





  Bir çok insan interneti eğlence, iletişim, haber alma amacıyla kullanırken bir çok insan da internetten para kazanma hayalleriyle yaşıyor. Kimilerine göre bir hayalden öteye geçemeyecek bu durumdoğru yöntemler kullanıldığında ve doğru çalışma yöntemleri uygulandığında hiç beklenmedik derecede iyi sonuçlar verebiliyor.
Dünyadan 2015 yılında kullanılan para kazanma yöntemlerini sizler için derledik. Burada örnek olarak göstereceğimiz yöntemleri sizde ülkemizde deneyebilir ve benzerlerini oluşturabilirsiniz.
Video İzleyerek Para Kazanın
InboxDollars adlı web sitesi, platform üzerinden izlenen videolar için para ödüyor. Daha doğrusu videolardaki reklamları izlediğinizde para kazanıyorsunuz. Tabiki bu platform gerçek işinizin yerini alamayacaktır ancak video izlemeyi seven bir insansanız bu platformu kullanarak ekstra gelir elde edebilirsiniz. Üstelik InboxDollars kayıt olan her üyeye anında 5 dolar ödüyor. Tek yapmanız gereken üye olup mail adresinizi onaylamak.
Web Sitelerini Deneyenlere Para Ödeniyor
Usertesting.com adlı platform, yeni ortaya çıkan web sitelerini kullanıcılara denettirerek para kazanmalarını sağlıyor. Platform, web sitelerinin kullanıcılar tarafından denenmesiyle, hatalı ve göze hoş gelmeyen kısımlarını belirleyebiliyor. Böyle bir yardım karşılığında da para ödüyor.
İnternetten Odanızı Kiralayın
Özellikle yabancı ülkelerde popüler olan sistem, turistik bölgelerde yaşayan insanların boşta olan odalarını kiralamalarına olanak veriyor. Üstelik platformun Türkçe ve Türkiye desteği de bulunuyor. AirBNB adlı platform sayesinde odalarınızı tanıtabiliyor, özelliklerinden bahsedebiliyor, ve misafirlerinizi belirleyebiliyorsunuz.
Eski Kıyafetlerinizi Çöpe Yollamayın
Yine yabancı ülkelerde yapılan “yard sale” mantığının internete uyarlanmış versiyonu, eski ve kullanmadığınız kıyafetlerin satış mantığıdır. ThredUp adıyla kurulan platform da bu yöntemin uygulanması sağlayan bir platform oluşturmuş durumdadır.
Tweeter’ı Kullanarak Para Kazanabileceğinizi Biliyor muydunuz?
Bazı reklam şirketleri Tweeter’da isimlerinin geçmesi için para ödemeye razılar. Bu sistemi uygulayan bir web sitesi de bulunuyor. SponsoredTwets.com adresinden daha detaylı bilgi de alabilirsiniz.
Aracınızı Kiralayın
Diğerlerine göre biraz daha riskli sayılabilecek olan sistem, elinizde bulunan araba, motorsiklet, bisiklet, deniz botu vs gibi araçların kiralanması üzerine tasarlanmış. RelayRides.com adresi üzerinden kiralamak istediğiniz aracı tanıtabiliyor ve müşteriler bulabiliyorsunuz.
Sosyal Medya Uzmanları
Sosyal Medya’nın kullanımı hakkında geçerli olabilecek bir akademik birim bulunmuyor. Ancak çoğu insan kendi kendine sosyal medyada ünlü olabilmenin bir yolunu buluyor. Eğer siz de Facebook, Twitter, Instagram gibi ortamları oldukça iyi kullanabildiğinizi düşünüyorsanız eğlenirken oldukça güzel paralar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken düzenli güncellediğiniz bir hesap sahibi olmak ve insanların ilgisini çekebilecek paylaşımlarda bulunmak.
İnternetten Fotoğraf Satışı
Bir çok web sitesi, çekilmiş fotoğraflara para ödüyor. Üstelik çektiğiniz fotoğrafların ne ile ilgili olduğu önemli değil, yeter ki kaliteli çekimler olsun. Bir çok insan telefonları ile çektiği fotoğrafları dahi bu platformlar üzerinden satabiliyor. Shutterstock.com, 123RF.com, Dreamstime.com gibi siteler bu platformlardan bazıları.
El Yapımı Ürünler ve Tarihi Eşyalar
Ülkemizde pek fazla değer verilmeyen el yapımı ürünlere ve eski eşyalara yabancı ülkelerden büyük bir ilgi gösteriliyor. Eğer bu tarz eşyalara sahipseniz, ya da el yapımı ürünler yapabiliyorsanız, Etsy.com adlı platform üzerinden, düşündüğünüzden daha iyi fiyatlara satışlarını gerçekleştirebilirsiniz.



1 yorum:

  1. 50 Dolara Token Satın al, aldığın her token başına 600 günde 300 Dolar kazanç sağla, Ekip yapmak isterseniz 1 ve 2 ekip arkadaşlarınızdan %12 şer Dolar kazanç sağla, Her ay farklı bonuslar ile hedef 1000 Tokene ulaşıp ayda 7,500 Dolar'lık bir kazanca sahip olabilirsiniz.İş Detayları için Özelden Yazabilirsiniz.
    Ekibimize katılmak isterseniz linkten bizlerle çalışmaya başlayabilirsiniz.

    https://getmyads.com/r/261417

    VİDEOYU İZLEYİNİZ https://www.youtube.com/watch?v=0P_eDnUaGl8

    https://www.facebook.com/getmyadsgmaturkey/

    YanıtlaSil

sayyac

Bizi Takip Edin

Sayfalar

Popüler Yayınlar

Yayınlar

Powered by İşsiz Fikirler. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Moderatörler

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *