18 Ağustos 2015 Salı

 Bu kadar zevkli bir iş daha önce hiç rastlamadım. Bence denemeye değer ve güzel bir iş. Biraz balıklara merakınız varsa işte bu iş tam size göre. Sizin için araştırdığım bu işten  kısaca şöyle bahsedeceğim:   
  Evlere iş imkanı sunan ve evde yapılabilecek bir iş türü olan akvaryum balığı üreticiliği hakkında bilgiler yazının devamındadır. CES Akvaryum, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesiyle iki bin dar gelirli vatandaşa evinde iş imkanı sunuyor. Proje çerçevesinde, ev kadınları, engelliler, emekliler ve öğrenciler, evlerinde balık üreterek iş sahibi oluyor. Akvaryum üretim setleri, damızlık balıklar ve teknik donanımlar, şirket tarafından 12, 24, 36 ve 48 ay vadeyle faizsiz mikro krediyle finanse ediliyor.
  Balık alım garantili, sözleşmeli üretimlerde balıklar, veteriner ve su ürünleri mühendisleri tarafından periyodik olarak kontrol ediliyor. Balık üretim eğitimleri, teknikleri, balıkların kuru, canlı yem ve ilaç ihtiyaçları da şirket tarafından karşılanıyor. Balıklar 2–3 cm yavru boylarında şirket tarafından üreticilerden satın alınıyor ve sonra Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
Ces Akvaryum Su Ürünleri iletişim Bilgileri  
Ces Akvaryum Su Ürünleri Yem Sanayii ve Tic Ltd Şti. KOZYATAĞI MAH.
NEVZAT BULUT SOK NO:8 / A
KADIKÖY TEL: 0216 373 55 15
  Ces Akvaryum web sitesi şu an yapım aşamasında olmasına rağmen sitesinde evlere iş imkanı sunduğunu açıkça belirtiyor. 2000 aile için sosyal sorumluluk projesi kapsamında değerlendirilen bu iş fikri için isterseniz telefon ile isterseniz mail ile bilgi alabilirsiniz.
Ces Akvaryum web sitesi : www.cesakvaryum.com
Sizin için evde yapılabilcek işleri araştırmayı devam edeceğim. Lütfen beni takip etmeye devam edin. Para ve mutlulukla kalmanız dileğiyle.

0 yorum:

Yorum Gönder

sayyac

Bizi Takip Edin

Sayfalar

Popüler Yayınlar

Yayınlar

Powered by İşsiz Fikirler. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Moderatörler

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *