18 Ağustos 2015 Salı


  İnternetten para kazanmak için paypal hesabı açmak işinizi kolaylaştıracaktır. Oturduğumuz yerden para kazanmak eskiden sadece büyüklerimizi bize çalışmamızı öğütlerken söylediği bir tabirken günümüzde gerçekleşmiş bir hal almıştır. Çünkü masa başında ya da mobil telefonlarından internete bağlı olan ve gerekli site kayıtlarını gerçekleştiren herkes ama herkes kolay yoldan para kazanabilmektedir. Bu para kazanma olayı internette çok farklı şekillerde gerçekleşebilmekte, kendimize uygun olanını seçebilmekteyiz. Örneğin internetten reklam izleyerek para kazanmadan tutun da bir siteye arkadaşlarınızı davet ederek para kazanmaya kadar çok çeşitli yolları vardır. Peki, internetten para kazandıran siteler hangileri derseniz işte o zaman sayısız site ismi verilebilir. Fakat site isimlerine uzantılarına ve içeriklerine baktığınızda bunların çoğunun yabancı siteler olduğunu hemen farkedeceksiniz.  Bu sefer bu yabancı sitelerden ödemelerimi nasıl alacağım diye başka bir soru gelecek aklınıza. Bu işi de Paypal sistemiyle çok kolayca halledebileceksiniz. Paypal da kendinize bir hesap açıp tüm ödemelerinizi ve alacaklarınızı bu hesaptan yönlendirebilirsiniz. Hem güvenilir hem basit.
  

Paypal hesabı açmak

Paypal’ın dünyada 157 milyon aktif kullanıcı bulunuyor. Bireysel ve Ticari olarak hesap açabileceğiniz Paypal’da bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan ve dünyanın her yerinden ödeme yapabiliyorsunuz. Paypal’da hesap açmak için bu linki ” Paypal hesap açma “kullanabilirsiniz. Link’te ki Paypal’ın orjinal adresinden ülke ve e-mail bilgilerinizi girip şifre oluşturmalısınız. site zaten Türkçe olduğu için hesap açmakta çok zorlanmazsınız.
İnternette para kazanma sitelerini araştırmaya başladığınızda göreceksiniz ki çok ama çok fazla farklı site bulunmakta.  Bu sitelere daha önce üye olmuş kişiler de forumlarda kendi üyelikleri üzerinden üye olunmasını ve bu sayede üye olunan sitenin ne kadar kazançlı olduğunu ballandırarak anlatmaktadırlar. Aslında burada asıl amaç üyelikleri devam eden kişileri kendi altlarına üye kaydederek kendi kazançlarını arttırma çabasından başka bir şey değildir. O nedenle burada hiçbir kazanç sitesinin ismini paylaşmayacağım. İnternetten para kazanmak  istiyorsanız,  en güzeli aşağıdaki sıralamayı takip etmenizdir.
  1. Hali hazırda kullanabilmek için paypal hesabı oluşturun.
  2. İnternetten para kazandıran siteleri araştırın.
  3. İnternetten para kazanmak için hangi yola başvuracağınıza karar verin. Bu anket doldurmaktan reklam paylaşmaya kadar her şey olabilir.
  4. Karar verdiğiniz yöntemle alakalı en güvenilir siteleri araştırın.
  5. Birden fazla siteye üye olup birkaç gün gerçekleşecek gelişmeleri bekleyin.
  6. Ödemelerini hemen aldığınız siteler daha güvenlidir, emeğinizi kullanıp günler sonra ödeme yapmayabilirler.
  7. Kayıt olduğunu sitelerin birini diğerlerine tercih edip o site üzerine yoğunlaşın.
  8. Ödeme aldıkça daha bilinçli ve dikkatli hareket edip kazancınızı yavaş yavaş arttırma yöntemlerini öğrenin.
  9. Sabırlı olmak işin püf noktasıdır, unutmayın.
İşin gerçeği yukarıdaki aşamaların her biri hem çok kolay hem de çok zordur. Çünkü internet ortamı öylesine büyük ve sınırsız bilgi ile dolu ki hangilerini içinden seçip kullanacağınız hangilerine güveneceğiniz hep soru işaretidir. Bu nedenle deneme yanılma yöntemi ile güvenilir bulunan sitelere kaydolup ona göre sonuçları görmek ve güvenilir olduğuna kanaat getirilen yolda kazancı arttıracak yöntemlerle ilerlemek en güzeli ve temizidir. Araştırdığınız da göreceksiniz ki; bazı siteler emeğinizi ve zamanınızı hiçe saymak gibi ödemeler ve birim fiyatlar belirlemiştir. Örneğin bir reklam açma 0,001$ birim fiyatlı ise siz ancak 1000 adet reklama tıkladığınızda ve süresinin sonuna kadar beklediğinizde ancak 10$ kazanabilmektesiniz ve bu tutarı da bilgisayar başında vaktinizi öldürerek geçirmeniz beklenmekte.

İnternetten Para Kazandıran Siteler

clixsense.com
ojooo.com
paidverts.com
trafficmonsoon.com
pozitifsistem.com
myiyo.com
Cash4offers.com
Sendearnings.com
Moneymail.in
Paisalive.com
Matrixmails.com
napolyon.com
mcuhadar.com
neobux.com

0 yorum:

Yorum Gönder

sayyac

Bizi Takip Edin

Sayfalar

Popüler Yayınlar

Yayınlar

Powered by İşsiz Fikirler. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Moderatörler

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *