6 Nisan 2020 Pazartesi

 08:48      1 comment
Reklam izleyerek para kazanmak, ürün sahibi şirketlerin isimlerini ve ürünlerini daha iyi ve daha hızlı duyurmaları için oluşturulmuş bir yöntemdir. Günümüzde, internet sağlayıcıları üzerinden insanlar, birçok işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Tabii bunun yanı sıra para kazanma yolları da var. Uygulanması basit ve oldukça etkili bu yöntem ile oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Şirketlerin daha fazla müşteriye ulaşmak için bu yöntemleri kullanması, aslında müşterilere de birçok avantaj sağlıyor. Çünkü internet üstünden yapılan bir reklamı görmek, bir ürünü normal bir satış merkezinde görmekten daha kolay.

İnternet sitelerinde aynı türde yüzlerce çeşit ürüne göz atabiliyorsunuz. Tabii ki bu işin sadece alışveriş boyutu değil para kazanma boyutu da var. Ürün sahibi kişiler, bazı bireyleri kendisine seçerek satmak istediği ürünleri, bu kişilere tanıtarak önce kendi çevresine sonra da bu çevredeki insanlar da kendi çevresindeki kişilere öneriyorlar. Bu uygulamayı ilk başlatan birey ise reklam izleyerek para kazanma yolunda ilk adımını atıyor.
İkinci kısımda ise, çevredeki insanlar bu reklam ve tanıtımı biliyor ise, SMS ve mail yolu ile başka çevrelere hatta diğer ülkelere tanıtım yapıyorlar. Gitgide büyüyen bi topluluk yüzlerce hatta binlerce kişiye ulaşabiliyor. Reklam sahibi kişi, kendi internet sitesine belirli ürünlerin tanıtımı için reklamlar koyuyor ve sahip olduğu ürünü tanıtmaya çalışıyor. Bu reklamlar görsel, yazılı veya video şeklinde olabiliyor. Müşteri kapsamına girebilecek tüm insanlar da bu reklamları gördüklerinde veya bu reklamlara tıkladıklarında, üretici kişiler bu linkler sayesinde para kazanıyorlar. Sadece tıklama yöntemi ile değil, reklamda tanıtılan ürünün satılması da kolaylaştığından, gelirleri daha da artıyor.
İnterneteteki arama motorları vasıtasıyla, bu içeriğe sahip sitelere ulaşmak oldukça basittir. Çünkü bu reklam ve tanıtım yöntemi uluslararası bir boyuta ulaşmış durumdadır.

Zen Survey:En güncel reklam ve anket sitesidir.Günlük 1000 kullanıcıya 100 dolar ödeme yapılır.Diğer anket ve reklam çalışmaları için 0,80 dolar ile 1,45 dolar arası ödeme yapılır.

Your Survey: Reklam ve anket başına 1 dolar ödeme yapan bir şirket.2020 de en güncel  reklam izleterek para kazanmanızı sağlayacak  sitedir.

Dünya üzerinde ileri gelen şirketler bile bazı ürünlerini bu yöntem ile pazarlama yarışı içerisine girmişlerdir. Reklam izleyerek para kazanmak sloganı aslında iki amaca hizmet ediyor : Birincisi, müşteriye en kolay yol ile ulaşmak ve tanıtım masraflarına mümkün olduğunca az yatırım yapmak. İkincisi ise, reklama yatırılacak paranın küçük bir bölümünü, istihdam ettiği kişiye vererek, teşvik edici unsur ile daha fazla müşteriye ulaşabilmek. Günümüzde insanlar internet üstünden para kazanmanın yollarını ve yöntemlerini arıyor ve bu sistem ise bu kişilere oldukça mantıklı geliyor. Çünkü insanoğlu, teknoloji devrinde yaşıyor ve bu devirde de yapılan her iş gibi para kazanmanın da kolay yollarını bulmak istiyor. Reklam izleyerek para kazanmak ise bu isteği oldukça karşılıyor.

Reklam İzle Para Kazan
Bu sistemin hızlı bir şekilde çalışması için de bazı bireyleri teşvik amacıyla, kendilerine istihdam ediyorlar. Bu bireyler reklamları kendileri izledikleri gibi, çevresindeki kişilere “SMS” yolu ile bu internet sitelerinin linklerini gönderiyorlar. Bu mesajı da alan kişiler kendi arkadaşlarına göndermeye başladıklarında, zincirleme bir potansiyel müşteri grubu ortaya çıkıyor. Tek bir kişiden başlayan bu akım, hızlı bir biçimde yüzlerce hatta binlerce kişiye ulaşabiliyor. Reklam izleyerek para kazanmak, bu kişilerden sadece birine değil, herkese hitap ediyor. Yani reklamı gören tüm kişiler aslında bu para kazanma yoluna ulaşabiliyorlar.
Bu kişilerin tek ihtiyacı ise çevresindeki insanlar ve onların tanıdığı insanlar. Zincirleme bir satış organizasyonu olan bu yöntem, maliyet bakımından çok uygun ama oldukça büyük bir emek isteyen bir yöntemdir. İnsanlara mesaj yolu ile ulaşabilmek kolay bir yol gibi görünebilir fakat insanların ilgisini çekecek farklı ürünler sahibi olmak da bu durumu biraz da olsa kolaylaştıracaktır.



Küçük ve pratik ürünler, bu yöntem için oldukça elverişli ve hızlı kar sağlanabilecek türde ürünlerdir. Şirketlerin bilindik en büyük amaçlarından biri ise az uğraş ile çok kar yapabilmektir. Reklam izleyerek para kazanma yöntemi, hem sahip olduğu müşteri kitlesine istediği ürünlerin satışını gerçekleştirme açısından, hem de bu müşterilerin arasında yer alan “aracı” kişi veya kişileri bu işte olabildiğince uzun tutarak yani teşvik ederek, kendilerine gelir sağlamalarını gerçekleştirebilmektir.

Çevresindeki insanlara mesaj yoluyla ulaşan kişi ise, izlediği, gördüğü veya tıkladığı reklam başına cüzi miktarda bir payın sahibi oluyor. Ay içinde bu yöntem ile Türkiye’deki yerli reklam izleyerek para kazanma sitelerinden 1000 TL’ye yakın miktarda para kazanma şansı mümkün oluyor. Yurt dışında bu sistem daha geniş kitlelere ulaşabildiği için, aylık gelirler bu bireylerde daha yüksek rakamlara ulaşıyor. Ancak bu yöntem ile para kazanmak bir yandan da zor. Çünkü her reklamın getirisi ortalama 0.60 TL civarına denk geliyor. Yani yüksek rakamlar kazanmak isteniyorsa, bu kitlenin oldukça büyük olması gerekiyor. 
Ürün sahibi şirket ne kadar fazla müşteri sayısına ulaşırsa, o kadar fazla sayıda reklam yapıyor. Reklam sayısı arttıkça, kişinin reklam başına kazandığı para miktarı da artıyor. Ne kadar fazla müşteri olursa, o bireyin de elde edeceği gelir de misli misli artıyor. Çevresinde geniş arkadaş grupları olan veya alışverişe meraklı kimseler var ise çok çaba harcamadan, birkaç mouse hareketi ile oldukça ciddi boyutta para kazanabiliyor.

Reklam İzleyerek Para Kazandıran Siteler 

Reklam izleyerek para kazanmak için, başlıkta da belirtildiği gibi, bu iş ile uğraşan ve tanıtımlarını bu yöntem ile yapan kişilerin sahip olduğu internet sitelerine ulaşmak gerekiyor. Bu sitelere ulaşım sağlandığında, isterseniz dilediğinizce ilginizi çeken ürünleri satın alabilir, dilerseniz de reklam izleyerek para kazanabilirsiniz.
Günümüz teknoloji çağında, bu sitelerin sayısı hızlı bir şekilde artmaktadır.

Tüm siteler, birbirleri ile büyük bir rekabet içindedirler. Bazı şirketler  özellikle küçük ürün satışı yapan- bu yöntemi kullanarak hem yurtiçi hem de yurtdışı satışlarını rahat bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Toptancı veya perakendeci şirketler bu yöntemi kullanarak hem satışlarını hem de üretimlerini oldukça fazla büyütebiliyorlar. Büyük şirketlerin bu yöntemi kullanmamalarının sebeplerinden birisi, bir müşteri portföyüne sahip olmalarıdır. Tanıtımını ve reklamını yaptıkları ürünün halihazırda alıcısı olduğundan dolayı, pazara yeni giren şirketler gibi basit yöntemlere ihtiyaç duymuyorlar. Bu yöntem aslında mevcut pazara yeni giriş yapan şirketlerin, daha hızlı büyümesini amaçlayacak bir yöntemdir.

Bilindiği üzere halihazırda olan bir pazara yeni bir şirketin giriş yapması çok zordur. Sadece üretim değil; kendi ismini, ürünlerini, reklam ve tanıtımlarını oldukça sağlam bir şekilde geliştirmeli ve büyük bir güç olmak zorundadır. Halihazırda yer alan büyük şirketler de yeni giriş yapan şirketleri, kendi güçleriyle pazardan silme uğraşında olduğu gerçeğiyle de işler gerçekten daha da zorlaşıyor. Fakat teknoloji şu anda tüm dünyada en etkin ve en verimli olan reklam ve tanıtım türüdür. Çünkü teknoloji yolu ile, neredeyse dünyadaki her noktadan müşteri bulunabiliyor. Olağan ürünlerden farklı ve daha ucuz ürün üreten şirketlerin bu sisteme yönelmesi, kendileri için ve olağan pazarda yer alan şirketler için büyük bir rekabet ortamı yaratıyor.

Reklam Tıklayarak Para Kazandıran Türkçe Siteler
Bu sitelerin ülkemizde de bazı örnekleri elbette var.Reklam izleyerek para kazanma türüne sahip şirketler çoğunlukla tekstil, kozmetik gibi küçük ürünler üretiyor. Bu ürünlerin alıcı grubunun belirli ayrımları olmadığı için bu tür ürünlerde, bu sistem daha da akıcı ve güçlü ilerliyor. Fakat ülkemizde bu tarzı benimsemiş sitelerin ortak ve büyük bir problemi var. Ülkemizdeki siteler, sadece yurtiçindeki müşteri gruplarını hedeflediği için yüksek müşteri kitlelerine sahip olamıyor. Bunun da temel nedenlerinden birisi, ülkemizde yaşayan insanların hala internet üzerinden alışveriş durumuna güvenmemelerinden kaynaklanıyor.


Bu güvensizlik duygusu ise, internet üzerinden reklam ve satış yapan ürün sağlayıcılarının işlerini baltalıyor. Bu sorunun özü ise, ülkemizde yaşan insanların kendilerinin görmeden bir şeyler satın almak istememesinden doğuyor. Bir ürünü satın aldıklarında, kullanımın yanında, satın aldıkları esnada güven duygusuna sahip olmak istiyorlar. Tabii ki Reklam izleyerek para kazanma sitelerinin geliştirdikleri güvenlik sistemleri bu güvensizliklerin önüne geçecek gibi gözüküyor.
Kişisel bilgiler, faturalandırma, adres ve iletişim bilgileri gibi hayati önem taşıyan özlük bilgilerinin saklanabilme özelliği hem alıcıyı hem de aracı görevi gören bireyleri de kapsıyor. Gelişmiş teknoloji sayesinde, alıcılar rahatlıkla alışverişlerini yapabiliyorlar. Aracı konumunda olan yani bu işten para kazanan kişiler ise işlerini daha rahat ve güvenilir bir yoldan gerçekleştirebiliyorlar.
Bunun yanında reklam izleyerek para kazanma sistemini benimsemiş internet sitesi sahipleri, reklam ve tanıtım masraflarının yüksek maliyetlerinden de kurtuluyor. Reklam ve tanıtım için ayırdıkları mevcut maliyetin neredeyse 1/3’ünü kullanarak basit ve dikkat çekici şekilde tanıtımlarını yapabiliyorlar. Finansman, bir şirket için olmazsa olmaz temel taşlarından biridir. Bu şirketlerin kullandıkları yöntem ile büyük maliyetleri bu denli azaltmaları da onları rahatlatıyordur.

Sosyal Medya Reklamları ile Kazan
Bu işin sadece internet değil, sosyal medya boyutu da var. İnsanlar, sosyal medya üzerinden birçok haberin veya gelişmenin haberdarı olabiliyor. Günümüz teknoloji dönemi de bu pazarlama konusuna da ayak uydurmuştur. Sosyal medyada sadece haberler, etkinlikler değil, çoğu ürünün reklam ve tanıtımları da görülüyor.
Bu durumun olması, aslında yine şirket sahiplerinin bir hedef pazar oluşturmasından oluyor. Çünkü belirtildiği üzere, internet üzerinden çoğu ürünün tanıtımının yapılması, bir bayii veya mağazada olduğundan daha az maliyetli ve daha kolay.
Sosyal medyanın hedeflenmesi ise, insanların son dönemde bu platformda oldukça fazla vakit geçirmesi gibi görünüyor. Bir olayın haberi veya bir ürünün reklamı, yoğun bir şekilde bu sosyal medya platformlarında yayınlanıyor. Bu platformda bulunan insanların sayısı milyonlar hatta milyarlar düzeyinde. Ancak büyü şirketlerin de bu pazarda büyük bir pay sahibi olması da yine küçük işletme sahiplerinin işlerine gelmiyor. Ama uygun reklam ve tanıtım stratejileriyle, olağan pazarda kendi yerlerini alabilir ve kendi alıcı gruplarına sahip olabilirler.
Bu pazar bölümünde müşteriye ulaşmak aslında daha kolay.
Reklam izleyerek para kazanmak isteyen pek çok kişinin olması da bu durumu etkilemektedir. Çünkü bu platformda, aracı kullanılmaksızın, başlangıçta hedeflenenden daha fazla müşteri kitlesine ulaşmak mümkün. Bir grupta, bir sayfada ya da bir kanalda yayınlayacağınız reklamı milyonlarca kişinin görme durumu oldukça yüksektir. Çünkü sosyal medya denilen olgu, statik değil dinamiktir.
Sürekli bir hareket halinde olan bu sanal dünya, herkes tarafından büyük ilgi gören, bazı kişiler için geçim kaynağı olan başka bir dünya gibidir. Elbette şirketler burada kendileri uğraşmak yerine aracılar yoluyla da tanıtımlarını yapabilirler. Sosyal medya fenomenleri veya ünlü kişiler, belirli bir komisyon karşılığında bu tip tanıtım işlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bir yandan da bu yol ile yapılması, güven duygusunu daha da destekleyebiliyor. Çünkü insanlar bir ürünü tanıdıkları yüzlerde veya bilinir kişilerde görmekten daha da hoşlanıyorlar.

1 yorum:

  1. Herkese merhaba, ben Kurgan Şehrinde yaşayan Adrik Vadim, hepinizle burada Bay Benjamin'in 15.000.000,00 Ruble kredi ile bana nasıl yardımcı olduğunu paylaşmak istiyorum. Sadece geçimimi sağlamak için kurgan'da birkaç otel var ama talihsiz hala kira ödemekte zorluk çekiyordum ama şimdi kendi bakımımda çalışan 5 işçi ile kendi işimde olduğum için Tanrı'ya şükür. Sadece finansal özgürlük arıyorsanız, aşağıdaki bu e-posta ve uygulama numarasıyla birlikte Bay Benjamin ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil

sayyac

Bizi Takip Edin

Sayfalar

Popüler Yayınlar

Yayınlar

Powered by İşsiz Fikirler. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Moderatörler

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *